Proizvodi

069/44-99-222
069/44-99-777
069/44-99-007
office@mysolar.rs
Srbija
SOLARNE ELEKTRANE -PRIVREDA

Naša ponuda visoko pouzdanih solarnih sistema stavlja naglasak na kvalitet i performanse. Svaki korak u procesu projektovanja i implementacije pažljivo je osmišljen kako bi se obezbedila izuzetna pouzdanost i dugotrajnost.Naši solarni sistemi se oslanjaju na komponente renomiranih svetskih proizvođača, čime garantujemo najviši standard u tehnologiji i izdržljivosti.

SOLARNI ON GRID SISTEMI - DOMAĆINSTVA
Solarni on-grid sistemi za domaćinstva predstavljaju korak ka energetskoj nezavisnosti. Povezani sa elektroenergetskom mrežom, ovi sistemi omogućavaju kućama da proizvode sopstvenu električnu energiju putem solarnih panela. Višak energije koji se proizvede može se vraćati nazad u mrežu, smanjujući račune za struju i doprinoseći održivosti. Uz minimalno održavanje i smanjene troškove, solarni on-grid sistemi su pametno rešenje za energetsku budućnost domaćinstava.


SOLARNI PANELI

Solarni paneli su tehnološko čudo koje pretvara energiju Sunca u električnu energiju. Ovi paneli koriste fotovoltaične ćelije koje apsorbuju sunčevu svetlost i generišu struju. Ovo čisto i obnovljivo rešenje postaje sve popularnije u cilju smanjenja energetske zavisnosti i očuvanja životne sredine. Solarni paneli donose svetliju budućnost energije.


SOLARNO NAVODNJAVANJE
Sistem za navodnjavanje na solarni pogon predstavlja revolucionarno rešenje za područja sa izazovima u pristupu vodi. Koristeći energiju Sunca, ovaj sistem omogućava efikasno navodnjavanje čak i na mestima gde voda nije dostupna ili je njen pristup nepouzdan. Ova tehnologija pomaže poljoprivrednicima da očuvaju useve i povećaju prinose, čime se direktno doprinosi sigurnosti hrane u takvim regionima. Solarni sistem za navodnjavanje donosi svetlu budućnost poljoprivrede u područjima gde je voda retka riznica.INVERTERI
On-grid inverteri su ključni deo solarnih sistema povezanih sa elektroenergetskom mrežom. Ovi uređaji igraju ulogu pretvaranja jednosmernog napona koji se proizvodi solarnim panelima u izmenični napon pogodan za domaćinstva i komercijalne potrošače. Oni takođe omogućavaju usklađivanje proizvodnje solarnih panela sa zahtevima elektroenergetske mreže.On-grid inverteri su dizajnirani da budu efikasni i pouzdani, obezbeđujući konstantno praćenje i regulisanje proizvodnje energije. Takođe, omogućavaju povrat viška energije u mrežu kroz program neto merenja, smanjujući račune za električnu energiju. Ovi inverteri predstavljaju vezu između solarnih panela i elektroenergetske mreže, čime omogućavaju maksimalnu iskoristivost solarnih resursa i doprinose održivijoj energetskoj budućnosti.
KONSULTACIJE
Nudimo vam besplatne konsultacije kako bismo vam pomogli u dimenzionisanju solarnih sistema i proračunu roka isplativosti. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži precizne i relevantne informacije, omogućujući vam da donesete informisane odluke o investicijama u obnovljive izvore energije. Vaša održiva budućnost je naš prioritet, i rado ćemo vam pomoći da ostvarite maksimalne koristi od solarnih rešenja.

Imate pitanje?

Search