O Nama

Amper Solar Group  - Amper Solar Group Doo je jedna od vodećih kompanija u oblasti solarnih sistema u našem regionu. Naša strast prema inovacijama i kvalitetu postavlja nas na vrh industrije. Pružamo efikasna solarna rešenja prilagođena svakom klijentu, istovremeno se posvećujući edukaciji o održivosti. Naša posvećenost izvrsnosti odražava se u svakom projektu, težimo ka stvaranju čistije energetske budućnosti kroz obnovljive izvore energije.

Amper Solar Group

Amper Solar Group se ponosi svojim istaknutim statusom kao jedna od vodećih kompanija u oblasti solarnih sistema u Srbiji. Naša impresivna referentna lista sadrži preko 500 uspešno instaliranih solarnih sistema širom zemlje. Ovo iskustvo, koje se proteže gotovo kroz punu deceniju, postavlja nas u ulogu stručnjaka u oblasti obnovljivih izvora energije. Šta nas ističe je naša sposobnost da ne samo instaliramo, već i dugoročno održavamo ove sisteme. Naš tim stručnjaka je stekao duboko razumevanje tehničkih aspekata solarnih sistema tokom godina aktivnosti. Ova ekspertiza nas čini liderskom snagom u oblasti održavanja solarnih sistema, a time i sigurnim izborom za naše klijente. Kontinuirano radimo na istraživanju i implementaciji najnovijih tehnologija u oblasti solarnih sistema. Kroz ulaganje u obuku našeg tehničkog osoblja, kako unutar zemlje tako i u inostranstvu, obezbeđujemo da smo uvek spremni da odgovorimo na izazove i zahteve sve sofisticiranijih tehnologija.Amper Solar Group Doo nije samo kompanija koja pruža solarna rešenja. Mi smo partner koji je uz vas tokom celog procesa - od projektovanja do dugoročnog održavanja. Naša stručnost, iskustvo i konstantna potraga za inovacijama čine nas liderima u kreiranju održive energetske budućnosti za naše klijente i društvo u celini. Amper Solar Group je jedna od vodećih kompanija u oblasti solarnih sistema u Srbiji.

„Amper solar group“ su nam bili od velike pomoći i veoma strpljivi u savetovanju o mogućnostima solarnih panela za različite dizajne koje smo uzeli u obzir za proširenje naše kuće. Jednom kada je izabrana opcija, dobro su sarađivali sa našim graditeljima i postavljanje solarnih panela je proteklo bez problema. Veoma smo zadovoljni rezultatom."

—  Rade Nedeljković
 Autoservis Nedeljković

Reference?

Iskustva

"Oduševljeni smo uslugom koju smo dobili od tima koji nam je ugradio solarni sistem. Sistem je instaliran profesionalno i efikasno, i veoma smo zadovoljni rezultatima. Naša iskustva su izuzetno pozitivna - od početnog kontakta, preko samih radova, pa sve do krajnjeg rezultata. Toplo preporučujemo njihove usluge svima koji razmišljaju o ugradnji solarnog sistema. Hvala timu na sjajnom radu!"

  –  Bogdan Minić  
     Auto Centar "BODA"
"Nedavno smo se odlučili za ugradnju solarnog sistema i angažovali tim koji nam je instalirao isti. Moram reći da smo izuzetno zadovoljni rezultatima. Naš novi solarni sistem funkcioniše besprekorno, a efikasnost koju pruža je iznad naših očekivanja. Sjajan tim stručnjaka se postarao za celokupan proces - od prvih konsultacija do same instalacije. Posebno želim istaći njihovu pažnju prema našim potrebama i brigu koju su pokazali tokom čitavog projekta. Uverili su nas da smo napravili pravi izbor. Toplo preporučujemo njihove usluge svima koji razmišljaju o prelasku na solarnu energiju. Hvala timu na profesionalizmu i odlično obavljenom poslu!"

–  Branislav Živkov
"Veoma smo zadovoljni uslugom koju smo dobili od tima koji nam je ugradio solarni sistem. Od početka do kraja, iskazali su profesionalizam i posvećenost. Solarni sistem radi besprekorno i veoma nam je drago što smo se odlučili za njih. Toplo preporučujemo njihove usluge!"
–  Dejan Gajić
MY SOLAR

POSTIGNUTO

500+
Zadovoljnih klijenata
500+
Instaliranih sistema
7,840kw
Ukupna snaga 
069/44-99-222
069/44-99-777
069/44-99-007
office@mysolar.rs
Srbija
Search