FAQ

OBAVEZNI

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavanjem osnovnih funkcija kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Sport Vision koristi kolačiće koji su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice kako bi se omogućile određene tehničke funkcije i tako vam pružilo pozitivno korisničko iskustvo.

 

TRAJNI

Ovi kolačići obično imaju datum isteka daleko u budućnost i tako će ostati u vašem pregledaču dok ne isteknu ili dok ih ručno ne izbrišete. Stalne kolačiće koristimo za funkcionalnosti kao što je potvrdni okvir „Ostani prijavljen“, što korisniku olakšava pristup kao registrovanom korisniku. Takođe koristimo postojane kolačiće da bismo bolje razumeli korisničke navike, kako bismo mogli da poboljšamo veb stranicu u skladu sa vašim navikama. Ove informacije su anonimne – ne vidimo pojedinačne korisničke podatke. Kolačić koji se koristi je site_cookie_info i čuva se godinu dana.

 

STATISTIČKI

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima web lokacija da razumeju kako posetioci komuniciraju sa stranicom. To su kolačići koji omogućavaju web analitiku Sport Vision, odnosno analizu upotrebe naših stranica i merenje prometa, koje Sport Vision sprovodi u cilju poboljšanja kvaliteta i sadržaja ponuđenih usluga.

 

MARKETINŠKI

Marketinški kolačići se koriste za praćenje posetilaca putem web stranice. Koriste se za prikazivanje relevantnih oglasa korisnicima i podsticanje da učestvuju, što je važno za nezavisne izdavače i oglašavače. Amper Solar Group koristi Google Analytics kolačiće ads/ga-audiences i collect, te Facebook kolačiće fr i tr.

Zatražite
Ponudu

Popunjavanjem ove forme možete zatražiti ponudu a mi ćemo Vas kontaktirati sa idejnim rešenjem u što kraćem roku

Tip solarnog sistema

U kartici ispod odaberite tip solarnog sistema koji Vas interesuje.
A zatim popunite formu za isti.